Waarom mijn bedrijf InnerPowerSports heet

,

Er is een hele reis aan vooraf gegaan om te kunnen zijn wie ik nu ben. Iemand die steeds meer van zichzelf houdt en voor haar dromen gaat, ondanks de obstakels die regelmatig op mijn pad komen. Zo werd ik vroeger vanaf de kleuterschool tot aan mijn 18e gepest omdat ik rood haar had en voor iedereen eigenlijk veel te lief was. Het pesten heeft een enorme impact gehad op mijn zelfvertrouwen. Ik wilde zo snel mogelijk van school af om te gaan werken en toen ik ernstig ziek werd op mijn 24e (zoals je kunt lezen in ‘Over InnerPower‘), heb ik echt heel even gedacht om mij niet te laten behandelen, dan was ik eindelijk van dit leven verlost. Maar dat kon ik de mensen die om mij geven niet aan doen. Mijn ouders, zus en toenmalige vriend en schoonouders waren er altijd voor mij. Ik ben nog steeds heel dankbaar voor deze mensen die in mijn leven zijn en waren. Zij hebben zoveel voor mij gedaan en betekend.

Innerlijke kracht

Pas toen ik 30 werd, leerde ik op karate en de sportschool mensen kennen die ik nog steeds mijn vrienden mag noemen. Dit is een belangrijke reden waarom ik zoveel plezier heb tijdens het sporten. Daarnaast leerde ik op karate hoe belangrijk het is om je innerlijke kracht aan te roepen, je inner power die ervoor zorgt dat je doorgaat en doorpakt. Omdat ik dat laatste soms vooral op wilskracht deed en maar door bleef gaan zonder op mijn grenzen te letten, kwam ik in een flinke burn-out terecht. Maar hoe raar het ook klinkt: die burn-out was voor mij een groot cadeau. Het heeft mij goed naar mijzelf laten kijken. Wat heeft deze burn-out veroorzaakt? Bij mij was dat vooral onzekerheid. Nooit goed genoeg zijn. Als ik niet wilde dat het nog een keer gebeurde, had ik dat eerst aan te pakken. Vanaf die periode ben ik veel met mijn persoonlijke ontwikkeling bezig. Hoewel dit echt niet altijd leuk is, omdat je je soms jarenlang weggestopte verdriet en pijn onder ogen moet komen, heeft het wel gezorgd voor meer zelfacceptatie. Ik ben er een heel ander mens van geworden en er ontzettend door gegroeid (gelukkig niet in de lengte, ik ben al lang genoeg ;)). Ik besloot dat het mijn droom was om mensen net als ik, mensen met chronische pijnklachten, sterker te maken zowel van binnen als van buiten en ze te laten ervaren dat ze ondanks hun pijn zoveel meer zijn dan dat. Dat ze ook plezier kunnen hebben tijdens het sporten, zonder dat hun klachten daarbij opspelen.

I make decisions from a place of intuition and power

Nadat ik door mijn innerlijke shit had heen gewerkt, kreeg ik een kaartlegging van iemand waar de kaart met de tekst ‘I make decisions from a place of intuition and power’ naar boven kwam. Met de uitleg erbij dat het universum mij zou helpen om voorbij mijn eigen angsten te gaan. Dat ik moest durven vertrouwen op mezelf. Die tekst resoneerde zo sterk met mij, dat er direct een woord bij me opkwam: innerpower! Want zonder mijn innerlijke kracht die mij heeft gedreven, die ons drijft, was ik nooit de persoon geweest die ik nu ben. Wil jij ook ervaren hoe sterk jij eigenlijk bent, ondanks je chronische pijnklachten? Kom eens naar een gratis proefles pilates of personal training in Spijkenisse. Ik help je graag om in een veilige setting met plezier te sporten en sterker te worden, zodat jouw pijnklachten zullen verminderen.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *