Hoi! Ik ben Sandra en woonachtig in Spijkenisse.

Mijn missie

Bewegen is voor iedereen! Voor iedereen is er beweging op maat. Ook als je chronische ziekten of blessures hebt, of motorische problemen. Met wat extra aandacht kun je veel meer bereiken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Ontdek de kracht die in je verborgen zit!

Sporten is altijd mijn ding geweest. Vind het gewoon leuk om te doen, ook al ben ik er nooit een uitblinker in geweest. Leuk, maar niet goed voor mijn knieën. Ben ik halverwege mijn twintiger jaren ernstig ziek geweest en succesvol beter geworden. Maar niet mijn longen en mijn nek. Mijn longcapaciteit zal altijd onder niveau blijven, hoe hard ik er ook voor werk. Mijn nekspieren zullen altijd onderontwikkeld blijven.

Maar als je mij ziet, zie je dat niet. Zie je een grote, gezonde meid. En dat ben ik ook, maar op sportgebied kan ik alles geven wat ik wil, maar mijn conditie blijft zwaar onder de maat. Denken mensen dat ik eens wat meer van de bank af moet komen.

Daarom ben ik mij gaan richten op personal training en pilates, wil ik juist mijn aandacht geven aan mensen met chronische ziekten, blessures of motorische problemen. Zodat je kunt sporten in een veilige omgeving met op maat gemaakte oefeningen speciaal voor jou, met persoonlijke aandacht en begeleiding.